Fuck you juomapeli

Pelin ajatuksena on nostaa kortteja ja toimia kortin mukaisesti. Jokaisella kortilla on oma sääntö.

Mainos

Fuck you juomapelin ohjeet ja säännöt

ensimmäinen pelaaja kääntää yhden korteista ja toimii sen äännön mukaisesti. Tämän jälkeen on seuraavan pelaajan vuoro. Peli päättyy, kun kortit loppuvat.

Pelin säännöt
Mainos
Korttien säännöt (esimerkki) Keksi tai kumoa sääntö

Pelaajat saavat keksiä tai kumota voimassa olevan säännön.

Totuus vai tehtävä

Kortin nostaja saa päättää valitseeko hän totuuden vai tehtävän. Muut pelaajat päättävät yhdessä esitettävän kysymyksen.

Hello

Kaikkien pelaajien on noustava seisomaan ja huudettava Hello (saa vaihtaa mieleiseksi sanaksi). Se kuka nousee viimeisenä, juo kolme huikkaa.

Peukku

Laita kortti eteesi, voit käyttää koska tahansa pelin aikana. Nosta peukku ylös ja se kuka viimeisenä nostaa peukun ylös, juo kolme huikkaa.

Fuck you

Pelaajat alkavat luettelemaan numeroita myötäpäivään. Ensimmäinen 1, toinen 2 jne aina, kun numero on 7 jaollinen täytyy sen tilalle sanoa "fuck you", muutoin joutuu juomaan 3 huikkaa.

En ole koskaan

Kortin nostanut pelaaja keksii ja sanoo ("en ole koskaan.."). Kaikki jotka ovat tehneet tämän ottavat yhden huikan.

Kategoriat

Kategorian saa keksiä itse. Pelaajien on lueteltava kategoriaan kuuluvia asoita, jos se vie liian kauan tai pelaaja ei keksi vastausta joutuu hän juomaan kolme huikkaa.

Vesiputous

Kaikki aloittavat juomaan samaan aikaan. Lopettaa saa vasta, kun oikeanpuoleinen pelaaja on lopettanut juomisen. Jos lopettaa etuajassa, saa rangaistuksen.

Kalja Natsi

Kalja natsi saa määrätä viisi huikkaa kenelle tahansa tai jakaa useamman pelaajan kesken. Kortin saa säilyttää ja käyttää pelin aikana milloin tahansa.


Säännöt kannattaa kirjata paperille ennen pelin alkamista, jotta ne eivät unohdu.

Mainos