Tv-juomapelit

Tv-juomapelit pohjautuvat erilaisiin sarjoihin tai elokuviin. Ne ovat hyviä pelejä, jos haluaa saada illan alkamaan kunnolla. Listasimme tähän muutamia suosituimpia tv-ohjelmiin perustuvia juomapelejä.

Jamming


1+ hlö | 15 - 30min
Taso: 🍺🍺🍺🍺🍺

Lue säännöt

Wolf of wallstreet


1+ hlö | 15 - 30min
Taso: 🍺🍺🍺🍺🍺

Lue säännöt

Simpsonit


1+ hlö | 15 - 30min
Taso: 🍺🍺/🍺🍺

Lue säännöt
Mainos

Macgyver


1+ hlö | 15 - 30min
Taso: 🍺🍺/🍺🍺

Lue säännöt

Hell's kitchen


1+ hlö | 15 - 30min
Taso: 🍺🍺🍺🍺🍺

Lue säännöt

Snatch


1+ hlö | 15 - 30min
Taso: 🍺🍺🍺🍺🍺

Lue säännöt
Mainos

Tv ohjelmiin liittyvät juomapelit

Todennäköisesti jokaisesta kotitaloudesta löytyy televisio tai jokin laite, jolla voi katsoa ohjelmia. Tässä kategoriassa sitä käytetään hyödyksi pelin järjestämiseen.

Hell’s kitchen

Pelin ideana on se, että jokainen, joka sanoo kirosanan, joutuu juomaan hörpyn ja joka kymmenentenä kirosanana joutuu juomaan vahvemman shotin. Tämä peli ei välttämättä sovellu loppuiltaan, jos alla on jo useampia juomia.

Wolf of wallstreet

Wolf of wallstreet on yksinkertainen peli ja soveltuu rankkaan juomiseen. Sen ideana on katsoa kyseinen elokuva ja juoda aina joka kerta kun elokuvassa sanotaan fuck.

Snatch – Hävyttömät

Tämä peli on identtinen edellisen Wolf of wallstreetin kanssa, sillä tässäkin kuuluu katsoa tämä kyseinen sarja juoman kera ja nostaa pohja aina kattoon, kun joku sanoo fuck. Tämäkään peli ei välttämättä ole hyvä loppuiltaan, vaan ehkä tämän tyyppiset pelit kannattaa ottaa mukaan alkuiltaan.

Shout park

Tämän yksinkertaisemmaksi ei voi juomapeli mennä, sillä tämän pelin ideana on vetää kännit ja samalla katsoa Shout parkkia.

Jouluinen juomapeli

Tämä juomapeli on yksinkertainen ja soveltuu joulun aikaan. Tarvitset vain tonttulakin, television ja juoman. Aluksi aseta tonttulakki television yläkulmaan. Jokaisella kerralla, kun televisiossa näkyy ihminen tai hahmo ja sen pää osuu tv ruutuun asettamasi tonttulakinalle, tulee pelaajien ottaa hömpsy. Peli jatkuu niin kauan, kunnes tv-ohjelmat ovat loppuneet tai pelaajat eivät ole enää pelikunnossa.

Jääkiekko

Tämä peli on yksinkertaisen hauska, sillä ainoana tehtävänä on juoda ja samalla kannustaa oma joukkue voittoon.

Simpsonit

Laita tv-päälle ja katso Simpsoneita samalla ottaen hömpsyä juomastasi. Tämän yksinkertaisempaa juomapeliä saa hakea!

MacGyver

Tämä peli perustuu MacGyver ohjelmaan ja sen on julkaistu jo vuonna 2002. Pelin ideana on se, että juomasta voi ottaa huikan aina kun MacGyver-tunnari soi - Tulee epämääräisiä kasarirumpufillejä - Jotain räjähtää - MacGyver löytää jotain - MacGyver keksii jotain - Joku kysyy "What are you doing?" MacGyveriltä - MacGyver selittää mitä hän tekee - MacGyver selittää miten aineet reagoivat keskenään - Joku sanoo MacGyver - Joku sanoo Phoenix-foundation - MacGyver moralisoi - MacGyver hivelee takatukkaansa - MacGyver puistelee kättään lyötyään pahista - MacGyver käyttää linkkaria - MacGyver sanoo: "We need a diversion!" - Paljastuu, että MacGyverillä on ollut elämää vakavampi suhde jakson sankarittareen - Pahikset kuulostavat dorkilta - Näkyy alaspäin laskeva pommi tms. laskuri. - Ylimääräistä juomista ei ole kielletty