Pingispelit

On olemassa useita erilaisia variaatioita pingis juomapeleille. Ne voi ottaa osakseen erilaisiin iltamiin tai illanistujaisiin.

Mainos
Mainos

Pingispallolla pelattavat juomapelit

Pingispallo on ajaton klassikko juomapelien keskuudessa. Ehkä legendaarisin pingispallolla pelattava juomapeli on beer bong.

Kaljapallo

Peliä varten tarvitset pingispallon, pitkän pöydän ja mieluiten tölkkijuotavaa. Pelin tarkoituksena on heitellä pingispalloa toisen tiimin tölkkiä päin ja saada juotu omat kaljan enne toista tiimiä.

Beer pong

Ehkä kaikkein legendaarisin juomapeli, jota varmasti pelataan jokaisissa humalanhakuisissa juhlissa. Tätä peliä varten tarvitset tasaisen ja pitkän alustan esimerkiksi, 6–15 kuppia ja palloja. Kannattaa varata peliä varten mietoja juomia.

Aseta kupit kolmionmuotoiseksi eli ensin 3 mukia vierekkäin, ylemmäs 2 mukia ja ylimmäksi 1 muki. Kaikki kupit täytetään juomalla. Huom. ei kannata täyttää mukia aivan piri pintaan, jos ei halua olla jo alkuillasta tuhdissa humalassa.

Peliä voi pelata joko 1 vastaan 1 tai 2 vastaan 2 tavalla. Beer pongiin ei ole olemassa mitään yhtä ja tiettyä pelitapaa, vaan sitä on mahdollista soveltaa haluamallaan tavalla. Mutta yksinkertaisesti peli etenee seuraavanlaisesti: jokainen pelaaja heittää palloa vuorollaan vastustajansa mukiin. Jos pallo menee ilmasta suoraan mukiin, tulee puolustavan joukkueen juoda kyseinen muki tyhjäksi ja poistaa se pöydältä. Jos pallo menee mukiin pompun kautta, pitää vastustajien juoda ja poistaa kaksi mukia.